4 skill

Counter Strike Online Tournament
 
HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Pravila 4 skill Tournament-a [obavezno procitaj!!!]

Go down 
AuthorMessage
Milan[ct]
Admin


Posts : 45
Join date : 2008-06-15

PostSubject: Pravila 4 skill Tournament-a [obavezno procitaj!!!]   Mon Jun 16, 2008 4:13 pm

Ovo su opsta pravila turnira koja nastojte da postujete da bi se turnir odrzao ravnopravno prema svima i da nema problema u toku trajanja istog:

1. Sto si tice kasnjenja na match, potrudite se da dodjete na vreme na server, makar 5 do 10 minuta ranije. Ako ekipa nije kompletna 5 minuta posle fixnog termina, dobija prvu opomenu, posle 10 minuta drugu, posle 15 gubi pravo na igru i pise im se rezultat 0-16.

2. Ako nekom igracu zablokira racunar u toku match-a ili ima problema sa netom, admin ce staviti pauzu. Imate od 5-10 minuta da dovedete zamenu ili da taj isti igrac udje na server, necemo fixno gledati na vreme, ali potrudite se da resite problem u najkracem roku. Ako posle 10 minuta nema igraca, admin skida pauzu, i match se nastavlja bez obzira da li ekipa ima jednog ili npr dva igraca manje ili jednostavno mogu da predaju match i da im se pise rezultat 0-16. Isto tako ako se blokada ili bilo koji problem desi u prve 3 runde, takodje ce biti stavljena pauza i kad se igrac odnosno zamena pojavi, skida se pauza (nece biti restart-a jer je ovo online turnir, ne znamo da li ce to neko zloupotrebljavati).

3. Sto se tice odlaganja meca, ovde cemo ukratko napisati, (bice prostor odvojen za to) svaka ekipa dobija 2 kartona. Ako odlazete match, mozete ga odloziti na sledece nacine :
1) da ga odigrate u istom danu kada imate termin, samo u nekom vandrednom terminu (u toku dana) kada se dogovorite sa adminom - za ovu vrstu odlaganja se ne koristi karton.
2) da ga odigrate tj zamenite termin sa nekim parom u fixno vreme ali samo dok traje to kolo u kojem odlazete, tj u ta 4 dana dok traje kolo. Primer : ekipa1 vs ekipa2 igra 21. juna u 19 h ; ekipa3 vs ekipa4 igra 22. juna u 21h ; zamenite se termina, sto znaci da ce ekipa3 vs ekipa4 igrati 21. juna u 19h a ekipa1 vs ekipa2 igrace 22. juna u 21h - za ovu vrstu odlaganja se ne koristi karton.
3) Ukoliko odlazete match, a nema nijedan par sa kojim mozete da se zamenite, mozete odloziti svoj mec u ona 4 dana dok traje kolo i da odigrate u vandrednom terminu - za ovu vrstu odlaganja se koristi karton.
Ovo vazi samo za Group Stage, za Single Elimination cemo naknadno pisati. Za svako odlaganje otvarate topic u prostoru odvojenom za to, stim da cete glavnom adminu na msn ili mail javiti dan ranije da bih se napisale promene i da bih se to registrovalo.

4. Ako u toku matcha-a zapazite neku nepravilnost, nemojte se svadjati (psovati i vredjati) odigrajte match do kraja, pogledacete demo i ako imate primedbi, zalicete se glavnom adminu.

5. Zabranjejo je koriscenje say, samo admin ima pravo da ga koristi i to iskljucivo kada mu je potrebno, za sve komunikacije medjusobno koristite team_say ili team speak. Lideri klana se mogu obrati i na say_team @. Admin ce opomenuti jednom, dva puta, treci put ima pravo da prekine match i da se kaznjenoj ekipi pise 0-16.

6. Obavezno se igra na 32 bita. Bice odvojen prostor na kojem cete posle svakog matcha-a (ekipa koja je pobedila) ostaviti linkove svojih SS otvaranjem novog topica. [topic nazovete : tag vaseg klana vs tag klana protiv kojeg ste igrali] Imate rok od 3 dana da postavite SS, u suprotnom pise vam se 0-16.

7. Kada dodje vreme vaseg match-a, stavite tag + nick da bi mec sto pre poceo i da admin nemora da kikuje bezveze.

8. Silent run je zabranjen! [Postavljen je anti-silent run plugin]
Back to top Go down
View user profile
 
Pravila 4 skill Tournament-a [obavezno procitaj!!!]
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Champions League Tournament ~ Sign - IN ~
» What skill is the best?
» New Skill (Double team)
» Wazza' Muxxu?
» IMMORTAL SKILL - doesnt only reduce HP also reduces STATS see it here!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
4 skill :: Obavestenja - Pravila-
Jump to: